Σχετικά με την AQUAPHOR – about

Σχετικά με την AQUAPHOR | Τεχνολογίες


Ο στόχος των φίλτρων νερού είναι η απομάκρυνση ακαθαρσιών από το νερό. Είναι σημαντικό οι ρύποι που συσσωρεύονται στο φίλτρο να μην διαλυθούν ξανά στο νερό μέσω της διαδικασίας διήθησης.

Σε αυτή την ενότητα μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις τεχνολογίες αιχμής φιλτραρίσματος του νερού που στόχο έχουν να βελτιώνουν την υγεία και την ευεξία σας κάθε μέρα.

Τα περισσότερα φίλτρα των νοικοκυριών με βάση ερευνών επίσημων φορέων πάνω στην επεξεργασία νερού , δυστυχώς, έχουν αρνητικά αποτελέσματα σε σχέση με την αποτελεσματικότητά τους και σε σχέση με τα φίλτρα της Aquaphor.

Αυτά τα φίλτρα είναι είτε λιγότερα αποτελεσματικά στον καθαρισμό του νερού ή η αποτελεσματικότητά τους δεν διαρκεί πολύ καιρό και πρέπει να αντικατασταθούν σύντομα.

Αντιθέτως, όλα τα φίλτρα της Aquaphor έχουν μοναδικό σχεδιασμό και είναι αποτελεσματικά ακόμα και σε πολύ μεγάλες ποσότητες διέλευσης νερού, έτσι το κάθε φίλτρο είναι αποτελεσματικό ακόμη και σε μεγάλη διάρκεια χρήσης του.

Τα Φίλτρα Aquaphor υπερισχύουν σε σχέση με τον ανταγωνισμό :

 • Πιο αποτελεσματική απομάκρυνση από ‘κοινές’ ακαθαρσίες (άμμο, σκουριά,χώμα)
 • Πιο αποτελεσματική απομάκρυνση οργανικών ρύπων (φαινόλες, φυτοφάρμακα, χλωριούχες ενώσεις)
 • Πιο αποτελεσματικά στην αφαίρεση από δυσάρεστες γεύσεις, μυρωδιές.
 • Περισσότερα αποτελεσματικά στην αφαίρεση  βαρέων μετάλλων
 • Πιο αποτελεσματικά στην αφαίρεση Σιδήρου
 • Αφαιρούν τη μικροσκοπική χλωρίδα, βακτήρια, ιούς…
 • Μεγαλύτερη ταχύτητα διήθησης

* Σύμφωνα με τα πρότυπα των δοκιμών :  GOST R 51872-2002 και αντίστοιχα με NSF 42 και NSF 53.

aquaphor water filters about 1Τα επιτευγματα της AQUAPHOR διεθνώς

Πιστοποιητικό ποιότητας NSF

Πιστοποίηση NSF

Η πιστοποίηση του παγκόσμιου φορέα NSF στις κανάτες με φίλτρο νερού και στους αποσκληρυντές επιβεβαιώνει την ποιότητα, την αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα των φίλτρων μας.
Untitled 4

Βραβειο καλύτερου φίλτρου το 2012 !

Βραβείο καλύτερου φίλτρου το 2012. Επίσημη σύγκριση μεταξύ αναγνωρισμένων κατασκευαστών παγκοσμίως. Τα φίλτρα νερού βραβεύτηκαν ως τα ασφαλέστερα και αποτελεσματικότερα στον καθαρισμό του νερού.
iso

Πιστοποίηση ISO

Πιστοποίηση ποιότητας & ασφάλειας. Η πιστοποίηση ISO συγκαταλέγεται στα υψηλότερα πρότυπα πιστοποιήσεων όσον αφορά την αυστηρότητα των ελέγχων και της ποιότητας που χρειάζεται, ώστε να πληρούνται οι προυποθέσεις  για την πιστοποίηση του προιόντος.
drop of water aquaphor

Παγκόσμια συνεισφορά για καθαρό νερό!

Χιλιάδες κρατικοί και ιδιωτικοί οργανισμοί σε επαγγελματικά φίλτρα νερού αλλα και οικιακά.

Σε Νοσοκομεία, Σχολεία, Χώροι εστίασης, Αναγνωρισμένες εταιρίες και αλυσίδες καταστημάτων ανα χώρα αλλα και εκατομμύρια οικιακά φίλτρα νερού

achievment img10

Κρατική πιστοποίηση, απο το Υπουργείο Υγείας της Ρωσίας.

Το φίλτρα νερού AQUAPHOR  έχουν εγκριθεί από το Ινστιτούτο Τοξικολογίας του Ρωσικού Υπουργείου Υγείας. Πιστοποίηση που καθιστά ασφαλέστατη την χρήση των φίλτρων ακόμη και για βρέφη.

Παγκόσμια πρωτοπορία, καθοδηγόντας την εξέλιξη των φίλτρων νερού

Παγκόσμια πρωτοπορία στις τεχνολογίες φίλτρων νερού, με πάνω από 80 ευρεσιτεχνίες, καθοδηγόντας την εξέλιξη των φίλτρων νερού. Η AQUAPHOR επενδύει εκατομμύρια ευρώ ανα έτος σε καινοτομίες και μεθόδους για την βελτίωση της ποιότητας του πόσιμου νερού.
Test.de .svg 1

Επίσημα και στην Γερμανία αποτελεσματικότερο φίλτρο νερού

Νο1 φίλτρο στην Γερμανία σε σύγκριση 10 διαφορετικών αναγνωρισμένων κατασκευαστών σύμφωνα με τον κρατικό φορέα ελέγχων και σύγκρισης καταναλωτικών αγαθών test.de. Τα αποτελέσματα έχουν δημοσιοποιηθεί επίσημα από το test.de.

Τα επιτευγματα της aquaphor.gr στην Ελλάδα...

Τα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι Νο1 προτίμηση και στην Ελλάδα. Δεκάδες χιλιάδες ηλεκτρονικές παραγγελίες από το επίσημο δίκτυο της AQUAPHOR αλλα και από τοπικά καταστήματα.

Aπό το 2012 προμηθεύουμε χιλιάδες σημεία ανα τη χώρα, σε καταστηματα τραπεζών, λιμεναρχεία, στρατιωτικές υπηρεσίες, νοσοκομεία, πρεσβείες, σχολεία, χώρους εστίασης κ.α. κάνοντάς την εταιρία μας υπερήφανη για το έργο και την συνεισφοράς μας,  για μια καλύτερη ζωή για τον άνθρωπο  και τη φύση.

Συνεχίζουμε ενωμένοι & δυνατοί για μια ποιοτικότερη ζωή με καθαρό νερό !

Όλα τα χρόνια παρουσίας μας, έχουμε λάβει χιλιάδες χημικές αναλύσεις ανα νομό στην Ελλάδα, συμβουλεύοντας και πληροφορώντας τον κάθε καταναλωτή με κριτήριο την εγκυρότητα και την  αξιοπιστία, κυρίως των επιστημονικών δεδομένων, ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ χωρίς ανακρίβιες και υπερβολές με σκοπό το κέρδος, η αλήθεια και μόνο η αλήθεια σε κάθε καταναλωτή ξεχωριστά, σχετικά με την ποιότητα και τον καθαρισμό του νερού.

Υποστηρίζουμε την ποιότητα και την αξιοπιστία για αυτό και σας παρέχουμε πραγματικά 10 χρόνια εγγύηση σε όλα μας τα φίλτρα με άμεση αντικατάσταση και δωρεάν μεταφορικά χωρίς ψιλά γράμματα και όρους χρήσης !

Διατηρούμε την μοναδικότητα και την πρωτιά από την 1η μέρα λειτουργίας μας στην Ελλάδα να σας παρέχουμε δωρεάν μεταφορικά. 15€ είναι το ελάχιστο επιτρεπτό ποσό παραγγελίας όπου ισχύουν και τα δωρεάν μεταφορικά, ξεκινήσαμε από την 1η μέρα λειτουργίας μας με δωρεάν μεταφορικά και συνεχίζουμε με δωρεάν μεταφορικά για όλη την Ελλάδα.

Δίνουμε την δυνατότητα σε κάθε καταναλωτή ώστε να επιλέγει την ταχυμεταφορά μεταξύ speedex ή ΕΛΤΑ καθώς και την επιθυμητή ώρας παράδοσης.

Διαθέτουμε ασφάλεια στις αγορές σας για αυτό είμαστε υπεύθυνοι για την άρτια παραλαβή του προιόντος στο χώρο σας, με άμεση αντικατάσταση και καμία χρέωση για εσάς σε περίπτωση που το προιόν σας δεν είναι σε άριστη κατάσταση.

Επιπλέον  προστασία στα προιόντα ώστε να μήν έχουν κανένα κίνδυνο από την διανομή μέσω των courier, παράλληλα διατηρώντας όλα τα φίλτρα σε ειδικό προστατευόμενο χώρο , με σωστές συνθήκες υγρασίας και θερμοκρασίας.

Ανταποκριθήκαμε σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές, προσφέραμε σε δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές καθαρό νερό, ποιοτικές υπηρεσίες με το AQUAPHOR Care plan, Προσφέραμε έγκυρη αλλα και εξειδικευμένη πληροφόριση. Ευτυχώς δυσαρεστήσαμε λίγους !   και +εχίζουμε…

Το φίλτρο νερού & η ποιότητα του νερού που καταναλώνουμε είναι ο κορμός της υγείας & της ευημερίας μας, δεν είναι εμπόριο, δεν είναι προπαγάνδα τηλεοπτικών σπότ, δεν είναι γνώση ενός υδραυλικού, δεν είναι το αποτέλεσμα ενός τεστ tds που θα αγοράσουμε από το εμπόριο,  θέλουμε & έχουμε την γνώση, την αξιοπιστία, την εμπειρία ώστε να προσφέρουμε το καθαρότερο νερό σε κάθε άνθρωπο για κάθε ανάγκη με απόλυτες αποδείξεις & απόλυτα επιστημονικά δεδομένα, με αξιoπιστία & αποτελεσματικά φίλτρα νερού.  Επικοινωνήστε μαζί μας να βρούμε για εσάς την λύση που επιθυμείτε για πραγματικά καθαρό νερό. Φιλοσοφία μας είναι να μελετάμε το νερό & να το προσφέρουμε όσο το δυνατόν καθαρότερο ^ ευεργετικότερο για την υγεία κάθε ανθρώπου, για αυτό είναι πρόκληση για εμάς αν βρεθεί καθαρότερο νερό από αυτό που προσφέρουμε, να δεχθούμε την επιστροφή του φίλτρου & να γνωρίσουμε αυτήν την τεχνολογία που θα μας βρείτε, όταν 20 χρόνια για εμάς έρευνας, δεν έχει βρεθεί καθαρότερο νερό από αυτό που βρίσκουμε στα φίλτρα νερού AQUAPHOR.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε στην Ελλάδα το 2012 την διανομή των φίλτρων AQUAPHOR και μέσω της αλληλεπίδρασης, της εμπιστοσύνης, προέκυψε η αναγνώριση από τους καταναλωτές, και αυτό είναι που μετράει για εμάς , και αυτό επιβεβαιώνεται όταν δεκάδες χιλιάδες καταναλωτές στην Ελλάδα προτιμούν τα φίλτρα μας από το επίσημο δίκτυό μας, μόνο με την δύναμη της αλληλεπίδρασης, του αποτελέσματος, της ποιότητας των υπηρεσιών μας, στην επιλογή Α’ Διαλογής γνήσιων φίλτρων AQUAPHOR και της εμπιστοσύνης, χωρίς προπαγάνδα, χωρίς τηλεοπτικά σπότ. Είμαστε ευγνώμων για την εμπιστοσύνη σας όλα αυτά τα χρόνια ! 

Επίσημος διανομέας από το 2012 & το ξεκίνημα της AQUAPHOR για την Ελλάδα

Η εταιρεία μας με έδρα τη Σαλαμίνα, αποτέλεσε το ξεκίνημα των φίλτρων νερού AQUAPHOR στην Ελλάδα από το 2012 , σήμερα αποτελεί τον μεγαλύτερο σε πωλήσεις, & επίσημο διανομέα για την Ελλάδα. Ως επίσημοι συνεργάτες, διαθέτουμε στην αγορά τα επιλεγμένα προϊόντα AQUAPHOR, που προορίζει η Aquaphor για την Ευρώπη και τα οποία πληρούν όλες τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές.

Με εκτίμηση

Κανάκης Χριστόφορος – IT Expert – Επίσημος διανομέας των φίλτρων νερού AQUAPHOR από το 2012 


Στην αιχμή της τεχνολογίας !
Μέγιστη αποτελεσματικότητα & αξιοπιστία

  Στην αναζήτηση για υψηλότερη ποιότητα φιλτραρίσματος του νερού, η Aquaphor έχει αναπτύξει μοναδικές και αποκλειστικές τεχνολογίες καθαρισμού νερού. Μεταξύ αυτών είναι : Το Aqualen  μια μοναδική τεχνολογία απορροφητικών ινών που χρησιμοποιούνται σε όλα σχεδόν τα φίλτρα Aquaphor. Άλλες τεχνολογίες μας , περιλαμβάνουν μεθόδους συνδυασμού κοκκώδη και ινώδη υλικά φιλτραρίσματος, όπως άνθρακα CarbonBlock, εφαρμογή μεμβρανών-ινών  Hollow-Fiber. 

H Εστίαση της εταιρείας μας σχετικά με την έρευνα για καθαρό νερό, σε συνδυασμό με την απόλυτη προσέγγισή μας για την καλύτερη ποιότητα των προϊόντων, μας  επέτρεψε να  κατέχουμε την τεχνολογική πρωτοπορία στον τομέα καθαρισμού του νερού. Όλα αυτά είναι δυνατόν επειδή Aquaphor είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές φίλτρων νερού που αναλαμβάνουν τον έλεγχο ολόκληρου του  κύκλου παραγωγής, σε κάθε στάδιο της ανάπτυξης και της παραγωγής από την έρευνα στις ανάγκες του καταναλωτή για τη δημιουργία του τελικού προϊόντος. Η Aquaphor αντιμετωπίζει τον έλεγχο της ποιότητας με τη  μέγιστη σοβαρότητα !

Το μέλλον είναι ήδη εδώ –  Ο μεμβρανώδης συμπαγής ενεργός άνθρακας είναι ήδη στα φίλτρα νερού AQUAPHOR !

Με την αξιοποίηση της υψηλής τεχνολογίας για την παρουσίαση του παρακάτω βίντεο, διεισδύουμε στο εσωτερικό των φίλτρων νερού aquaphor και στο εσωτερικό της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν οι πιο δημοφιλείς εταιρείες φίλτρων νερού που είναι κατασκευασμένα με συμπαγή ενεργό άνθρακα ή κοκκώδη.

Το βίντεο παρακάτω μας παρουσιάζει κρυφές αλήθειες για την “ατελή” τεχνολογία που έχει ο συμπαγής ενεργός άνθρακας που είναι κατασκευασμένα φίλτρα με απλό συμπαγή άνθρακα.

Η παρουσίαση του βίντεο τεκμηριώνει επιστημονικά, γιατί η τεχνολογία με μεμβρανώδη ενεργό συμπαγή ενεργό άνθρακα που υπάρχει στα φίλτρα νερού AQUAPHOR είναι η καλύτερη τεχνολογία στον καθαρισμό νερού. Νερό καθαρό μέχρι το τελευταίο λίτρο χωρίς να δημιουργούνται δίοδοι μετά από μερικά λίτρα φιλτραρίσματος του νερού όπως συμβαίνει με όλα τα υπόλοιπα φίλτρα νερού παλαιότερης τεχνολογίας με συμπαγή ενεργό άνθρακα.

Παράδειγμα: ένα φίλτρο με συμπαγή ενεργό άνθρακα 0,5 mc μετά από 300-400  ή λιγότερα λίτρα φιλτραρίσματος του νερού, δημιουργούνται διοδοι στο εσωτερικό του, επιτρέποντας  τα βλαβερά στοιχεία να περάσουν στο νερό.

O μεμβρανώδης ενεργός συμπαγής  άνθρακας μπορεί να διατηρήσει την πυκνότητά του σε μεγαλύτερο βαθμό από τον απλό συμπαγή άνθρακα, μέχρι το τελευταίο λίτρο που αναφέρει ο κατασκευαστής.
φιλτρα νερου αφαίρεση ecoli

Η Φωτογραφία αριστερά μας δείχνει την εικόνα από μικροσκόπιο, για το πώς εγκλωβίζονται τα μικρόβια e-coli από την μεμβράνη Hollow fiber που διαθέτουν τα φίλτρα νερού AQUAPHOR. Ωστόσο ορισμένες κύστες & βακτήρια που δεν αφαιρεί το χλώριο, αφαιρούνται 100% από φίλτρα, όπως το  Crystal eco, καθώς κάθε Μικρόβιο, Βακτήριο είναι σε αντίστοιχο ή μεγαλύτερο μέγεθος από το e-coli.

Τα Βακτήρια e-coli είναι γνωστό για τις επικίνδυνες επιπτώσεις που έχουν στον ανθρώπινο οργανισμό, μέσω της παρουσίας τους στο πόσιμο νερό. Ωστόσο λόγο του πολύ μιικρού μεγέθους που έχουν 1.4 Χ 0.5 microns, τα κάνουν αδύνατον να αφαιρεθούν από τεχνολογίες άλλων φίλτρων νερού, αν και ορισμένες τεχνολογίες φίλτρων, με απλό ενεργό συμπαγή άνθρακα ή αραγωνίτη, ενδεχομένως να τα αφαιρέσουν στα πρώτα λίτρα φιλτραρίσματος, όσο δηλαδή διατηρούν την πυκνότητάς τους, καθώς δεν διαθέτουν μεμβράνη στο εσωτερικό τους ή δεν διαθέτουν σταθερή πυκνότητα.


aquaphor 3
aquaphor in
aquaphor production
aquaphor technology
aquaphor quality
aquaphor high tech
aquaphor company3
966c1 img 6
1
2
3
4
aquaphor sales 2 1 1
shipping
aquaphor ελλαδα

10% έκπτωση με το κουπόνι 112 + ενημερώσεις με την εγγραφή του email σας !

+ Επιστροφή χρημάτων σε κάθε σας αγορά για πάντα !
+ 5+5 έτη εγγύηση σε όλα τα φίλτρα νερού χωρίς όρους
+ Έγκυρη πληροφόριση από χιλιάδες χημικές αναλύσεις ανα την Ελλάδα
+ Γνήσια & φρέσκα φίλτρα νερού με Δωρεάν μεταφορικά
+ 365 μέρες τεχνική υποστήριξη από εξειδικευμένο τμήμα

  

Οι πόντοι μου
 • Place The Order and Earn Points Earn 1 Points on every 1.00 spent
 • Κερδίστε πόντους σε αγορά όλων των προϊόντων

  Ισοτιμία: 1.00 = 100 Point

 • Convert Points into Coupons

  Αντιστοιχία 1.00 = 100 Point

Reward Reward